Menu Sluiten

Stoelmassage op het werk

Wat is een stoelmassage?

Stoelmassage - Ga voor Gezondheid

Een shiatsu-stoelmassage op het werk brengt verlichting en ontspanning. Een ideale - en korte - onderbreking van een stressvolle werkdag. Voor werkgevers die aandacht hebben voor de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers is een shiatsu-stoelmassage een perfecte incentive.

De shiatsu-massage wordt gewoon op de werkplek gegeven, op een speciale inklapbare stoel. De stropdas mag wat losser, maar kleren kunnen gewoon aanblijven en de massage is voor vrijwel iedereen geschikt.

Ontspanning in 20 minuten

Tijdens de stoelmassage leun je ontspannen voorover. Ondertussen worden hoofd, rug, nek, schouders, heupen, armen en handen gemasseerd. Door drukpunten via de shiatsu-theorie te masseren kan de energie weer vrij stromen en worden blokkades opgeheven. Na de massage van 20 minuten is ieder gevoel van stress verdwenen en ben je weer klaar om vol energie aan de slag te gaan.

De voordelen van een shiatsu-stoelmassage op het werk

- snelle verbetering van het immuunsysteem

- vergrote weerbaarheid tegen ziekten

- vermindering van stress en een betere ontspanning

- een verbeterde nachtrust en fitter opstaan

- een betere energiedoorstroming en een energiek gevoel

- een aangename onderbreking van de werkdag en een stimulering van de teamspirit

* Wij vragen voor iedere massage altijd naar eventuele gezondheidsklachten en aandoeningen.
Waarom werkt een Shiatsu-massage?

Shiatsu is een Japanse naam, maar is gebaseerd op eeuwenoude Chinese geneeswijzen. Daarbij wordt ervan uitgegaan dat in de ideale situatie het lichaam volledig in balans is (een evenwicht tussen yin en yang). Zeker in onze westerse cultuur raakt dit evenwicht snel verstoord: we ervaren stress op het werk, we leven (te) gehaast en ons eet- en drinkpatroon is niet in balans. Met een shiatsu-stoelmassage wordt dit evenwicht weer - tijdelijk - hersteld. Het gevolg is dat we minder stress en meer energie ervaren.

Bij een shiatsu-stoelmassage worden de zogeheten druk- of reflexpunten gemasseerd. Die reflexpunten zijn via meridianen verbonden met andere delen van ons lichaam. Door de reflexpunten te masseren ontstaat dus niet alleen een lokaal effect (bijvoorbeeld het opheffen van een stijve nek), maar algeheel gevoel van fitheid in het hele lichaam.

Meer informatie over stoelmassage op het werk

Een shiatsu-stoelmassage kan worden gegeven tijdens werkuren, in de kantoortuin of in een aparte ruimte. Maar zo’n massage is ook heel geliefd bij speciale gelegenheden, als onderdeel van een bedrijfsuitje, een personeelsavond, of als onderdeel van teambuilding. Ga voor Gezondheid is heel flexibel en maakt graag afspraken op maat. Bel of mail voor een eerste vrijblijvende kennismaking: info@gavoorgezondheid.nl of 06 2810 8910.    

Voor een stoelmassage ontvangen we u ook graag in onze praktijkruimte, Kolkmansweg 21 in Schalkhaar. Een stoelmassage duurt ongeveer 20 minuten en kost €20,00 per persoon.