Menu Sluiten

Reviews

Ga voor Gezondheid
5.0
Gebaseerd op 13 beoordelingen
powered by Google
Eline RuiterEline Ruiter
10:58 27 Mar 24
Heel graag kom ik bij Ellen. Ellen zorgt er met volledige aandacht voor je dat echt helemaal kan ontspannen, je bent even helemaal van de wereld. Ik blijf zeker komen.
Conchita MonsmaConchita Monsma
20:29 12 Mar 24
Ellen zorgt ervoor dat je echt welkom bent als klant. Ik heb een olie massage met de olie van Doterra gehad. Reeks met verschillende olie die heerlijk ruiken. Ellen masseert geweldig. Echte aanrader om hier heen te gaan. Voelde me heel ontspannen na afloop.
Claudia KoendersClaudia Koenders
09:40 25 Feb 24
Ik ben nu een aantal keren bij Ellen geweest. Een verademing. Ellen is erg hartelijk en vriendelijk, ze stelt je enorm op je gemak. Er is ruimte voor uitleg over de gekozen massage. En er is ook tijd voor een gezellig babbeltje zowel voor als na de massage. Haar massage ruimte is warm en met veel zorg aangekleed. Je mag zelf de geur van de massage olie kiezen. Zij zorgt met haar massage dat je je tijdens de massage echt kan ontspannen en je je even in een andere wereld waant! Ellen is echt een vakvrouw met gouden handen en hart!
Eefje LemmermanEefje Lemmerman
10:36 22 Dec 23
Ellen masseert zachter dan eerder genoten massages. Dit doet ze met veel aandacht en het voelt liefdevol, met passie voor het vak. Ik vond het een prettige ervaring!
Nolda Harleman ObdeijnNolda Harleman Obdeijn
13:17 11 Oct 23
De rust en betrokkenheid straalt Ellen uit. Haar handen doen wonderen. Zo fijn en relaxed.
Kenan TaflanKenan Taflan
12:25 27 Sep 23
Ik krijg al een paar maanden ontspanningsmassage en ben er heel erg tevreden mee. Ik voel me na de massage paar dagen heel erg ontspannen.Daarnaast is ze heel aardig en klantvriendelijk.
Linda TennigloLinda Tenniglo
08:24 27 Jul 23
Kijk altijd uit naar een heerlijke ontspannen massage bij Ellen, al vanaf het moment dat je aankomt is er een fijne zen-sfeer waarbij je echt even afremt. Met veel persoonlijke aandacht en oog voor detail voel je je echt een prinses!
Rolina gebhardtRolina gebhardt
10:58 21 Jun 23
Ellen is een vriendelijk, open, mooi mens en professioneel.Wat is het altijd genieten om een massage van haar te mogen ontvangen. Ik kom er herboren vandaan en geniet de hele dag nog na!! Ik ben blij met Ellen en haar massages!!
Tijn FortuinTijn Fortuin
12:40 19 Jun 23
In één woord FANTATISCH!!Dat zegt een vrouw van 87 jaar.Ik vind het een grote verwennerij.
Kristianne DijkstraKristianne Dijkstra
08:02 08 Jun 23
Al tijden last van tintelende handen in de nacht, na heerlijke rugmassage een hele nacht doorgeslapen, zeer ontspannen. Ik kom zeker bij je terug!
Marian TopMarian Top
08:20 31 May 23
Loop nu al enige tijd bij Ellen en ik kan echt niet meer zonder. Ze is zo ontzettend hartelijk zodat je je direct thuis voelt en dan natuurlijk niet te vergeten de diverse heerlijke massages. Dit moet je echt een keer geprobeerd hebben.
Marij TummersMarij Tummers
16:59 30 May 23
Ik heb al eens eerder een stoelmassage gehad bij een ander bedrijf, maar de stoelmassage bij Ellen is heel uitgebreid: heerlijk!
Leonieke van EmbdenLeonieke van Embden
11:22 25 May 23
Al jaren een vertrouwd adres bij Ellen. Heerlijke ontspanningsmassages. Fijne sfeer, goede prijs-kwaliteit.
Karin Huis in 't VeldKarin Huis in 't Veld
11:09 18 May 23
Dit moet je jezelf gewoon maandelijks gunnen!
js_loader

Via onderstaande link kunt u bij ons een google review achterlaten:

https://g.page/r/CbmjZ_VN6IAPEB0/review