Menu Sluiten

Handmassage

Handmassage is een laagdrempelige massage en bij uitstek geschikt voor een personeelsdag of -avond waarbij u graag iedereen de kans wilt geven op een verrassend ontspannende ervaring. Een handmassage stelt bovenden geen eisen aan de locatie, dus het kan altijd makkelijk ingepast worden in een groter programma.

De theorie achter handmassage
Ga voor Gezondheid geeft handmassages volgens shiatsu, een eeuwenoude Chinese geneeswijze die later in Japan is doorontwikkeld. In de hand zitten reflexpunten die corresponderen met onze organen, klieren en andere structuren in ons lichaam. Door de reflexpunten in de handen te masseren ontstaat een ontspannen gevoel en worden de corresponderende delen van het lichaam gevitaliseerd.     

Klanten melden na een relatief korte handmassage vermindering van klachten zoals:

  • Hoofdpijnklachten
  • Stressklachten
  • Verkoudheid
  • Slapeloosheid

Regelmatige handmassage en vitale medewerkers
Een regelmatige handmassage vermindert de kans op gezondheidsklachten en bevordert de vitaliteit en het energieniveau. De duur van een handmassage is variabel en afhankelijk van uw wensen en het aantal deelnemers.

Door de relatieve eenvoud van een handmassage is deze bij uitstek geschikt als een korte werkonderbreking, maar het kan ook een welkome activiteit zijn tijdens een teamdag of personeelsevenement. Ga voor Gezondheid is heel flexibel in haar mogelijkheden en we maken graag samen met u een passende planning.

Is een handmassage voor iedereen geschikt?
Zoals elke massage is ook handmassage een therapie die bedoeld is voor een gezond lichaam. Bij een handmassage op het werk kan daarom iedereen in principe deelnemen. We informeren voor een massage wel altijd naar mogelijke ziekten en medicijngebruik. In de praktijk komt het echter zelden voor dat iemand een ontspannen handmassage moet overslaan.

Binnenkort handmassage bij u op het werk?
Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn. We maken graag maatwerk-afspraken voor een maximaal positief effect!

Handmassage in onze praktijkruimte
Voor een handmassage ontvangen we u ook graag in onze praktijkruimte, Kolkmansweg 21 in Schalkhaar. Een handmassage duurt ongeveer 20 minuten en kost €20,00 per persoon.

Wilt u meer weten over een handmassage, neem dan vrijblijvend contact met ons op!