Menu Sluiten

AromaTouch massage

De Aroma touch massage is een aangename, zachte aanraking, waarbij de essentiële oliën diep in het weefsel binnendringen. Ideaal om in een kleine groep te ondergaan, een heel bijzonder verjaardagscadeau of natuurlijk zomaar, als een ontspannen uitstapje.

We masseren langs de meridianen en onder de voeten, waardoor de oliën ervoor zorgen dat het zenuwstelsel van het lichaam in balans komt. Geest en ziel kunnen heerlijk genieten en het lichaam kan zich volledig ontspannen. De Aroma touch massage is ontwikkeld door dr. Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische werking van etherische oliën.

Wat zijn etherische oliën?Olien AromaTouch - Ga voor Gezonheid - JPG
Etherische oliën (ook wel essentiële oliën genoemd) worden gewonnen uit delen van planten. Afhankelijk van de plantensoort krijgen etherische oliën hun geur en hun werkende kracht als ze via massage door de huid in de bloedbaan terecht komen. Hoewel de naam ‘oliën’ anders doet vermoeden, zijn etherische oliën niet vet. De oliën die wij gebruiken zijn van doTERRA: 100% zuiver en natuurlijk, waardoor de therapeutische werking van de bloemen en planten bewaard blijft.

Een Aroma touch massage heeft een viervoudig effect:
1. de stress vermindert
2. het immuunsysteem wordt versterkt
3. ontstekingsreacties verminderen
4. homeostase: de fysiologie van het lichaam komt in evenwicht

Een Aroma touch massage is in principe voor iedereen geschikt. Maar een lokaal beschadigde huid, ontstekingen en ervaring met allergische reacties zijn voor ons contra-indicaties voor een massage met etherische oliën. U kunt in dat geval beter kiezen voor een handmassage.

Voor een Aroma touch massage ontvangen we u graag in onze praktijkruimte, Kolkmansweg 21 in Schalkhaar. Een Aroma touch massage begint met een voetenbad met dodezeezout en lavendel olie. Deze massage duurt 50 minuten en kost €55,- per persoon.

Wilt u meer weten over een Aroma touch massage, neem dan vrijblijvend contact met ons op!