Menu Sluiten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
4 berichten.
Yvonne Yvonne schreef op 12 februari 2018 om 12:16:
Gisteren, 11-2, een heerlijke aroma touch massage gehad. Heerlijk geslapen en met opstaan geen last van stijve rugspieren. Dit is zo fijn!
Karin Karin schreef op 11 februari 2018 om 16:35:
Een dag na de Aroma Touch Massage. Normaliter ga ik altijd voor de stoelmassage, maar deze A.T.M. is iets wat je jezelf ook eens moet gunnen. Gisteren zijn mijn rug en voeten "gedaan", wat mij betreft een volgende keer de rest ook. Rustgevend, voelt lekker, ruikt lekker, na de tijd kopje thee of koffie ... Nu nog een keer de handmassage uitproberen! Wordt vervolgd...
Marieke Messina Marieke Messina schreef op 14 juli 2017 om 12:52:
Onlangs van Ellen een Aroma Touch Massage gehad met o.a. Lavendel en Wild Orange. Ellen is erg goed in staat om je op je gemak te stellen, ze is rustig en integer. De Aroma Touch Massage was voor mij een rustgevende beleving, alsof je een warme deken omgeslagen krijgt bij kou. Een soort bescherming. Het brengt je meer bij jezelf, net het effect wat yoga kan geven. Ik vind het een aanrader! Tip: plan na de massage geen onnodige drukke bezigheden maar probeer zo lang mogelijk te genieten van de nawerking en heerlijke geur. Ellen, top, dankjewel!
Cindy van der Krabben Cindy van der Krabben schreef op 20 april 2017 om 15:35:
Wij hebben een secretaresse verwendag georganiseerd waar Wilma en Ellen de dames heerlijk hebben verwend met een handmassage en een stoelmassage. Tevens was er de mogelijkheid om je eigen dagcrème te maken. Wilma en Ellen zijn enthousiaste dames die heel goed weten hoe ze je in de watten kunnen leggen en je kunnen laten ontspannen! Het was een groot succes, dank je wel dames!